A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Добре діло

Дата: від до Скинути

Незламна Україна

Незламна Україна.6 грудня - День Збройних Сил України. Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII. З нагоди свята у КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були проведені виховні години «Незламна Україна». Вчителі школи підготували надзвичайно цікавий та пізнавальний матеріал, були переглянуті відеоролики, фільми. Діти з неприхованою цікавістю сприймали матеріал виховних годин, а також усі учні взяли участь у акції «Виготов оберіг для воїна АТО».

16:38 06.12.2020

Поспішайте творити добро!

Поспішайте творити добро! У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера. Волонтери - це мобільна резервна армія України. У ній є свої постачальники, медичні підрозділи, авторемонтні майстерні, фінансисти, медичний транспорт, служба тилу (яка виробляє необхідні для армії речі і продукти). Навіть свої засоби масової інформації: сьогодні в Україні волонтери стають відомими блогерами, поки пишуть звіти в соцмережах.Завдяки нелегкій праці волонтерів безліч людей отримує необхідну допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров'я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям заради порятунку інших.

16:25 04.12.2020

Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок

Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.Щороку з 25 листопада по 10 грудня (День прав людини) проходить акція «16 днів дій проти гендерного насильства». Метою акції є привернення уваги громадськості до актуальних проблем насилля (фізичного, сексуального, психологічного, економічного); попередження насилля в родині та суспільстві; популяризація здорових цінностей сім’ї; формування ненасильницької ідеології в суспільстві.

16:18 25.11.2020

Дякую захисникам!

Дякую захисникам!Учні КЗ « Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були залучені до заходів, приурочених святкуванню Дня українського козацтва, яке збігається зі святом Захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці.    Беручи інформацію з історії України, знаємо, що козаки – захисники України вважали Богоматір своєю заступницею й захисницею від ворога. Головна церква українських козаків завжди була на честь Покрови. Її ікона була в кожному курені, а зображення Богоматері було на хоругвах, під якими козаки виступили у походи. А тепер не тільки козаки, а й військовослужбовці України поклоняються Пресвятій Богородиці й відзначають це свято. Тож з метою вшанування мужності і героїзму захисників, незалежності та територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві учні, вчителі школи прийняли участь у суспільно-громадській акції «Дякую захисникам». А також у кожному класному колективі були проведені виховні години «Козацькому роду нема переводу»; у бібліотеці працювала виставка літератури, приурочена цій даті, у вестибюлі школи демонструвалися відеоматеріали; вітальними листівками привітали воїнів АТО, а серед старшокласників були проведені військові змагання зі стрільби, окремою командою був представлений рій «Орільські джури».

16:14 12.10.2020

Онлайн-конкурс «Відун»

Онлайн-конкурс «Відун» 23 травня 2020 року Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді був проведений Всеукраїнський онлайн-конкурс «Відун». До участі у конкурсі були запрошені рої Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), старшої вікової групи (15-17 років) Рій «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» (ройовий Холопченко Максим) прийняв активну участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі, пройшовши тестування з історії України.

16:11 22.05.2020

Гордість України

Гордість України 8 травня в День примирення та напередодні Дня Перемоги над нацизмом у КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» був проведений шкільний тур Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), на який був запрошений заступник військового комісара з територіальної оборони Царичанського комісаріату, учасник АТО майор Хоменко А.О. У змаганнях взяли участь рої 5-9 класів та рої філій: Царичансько філії І-ІІ ступенів та Лисківської філії І-ІІ ступенів. Всі рої пройшли кілька етапів змагань, а саме: «Впоряд», «Відун», «Ватра»,» Смуга перешкод», «Рятувальник», «Орієнтування», а для учнів 7-9 класів ще й – «Влучний стрілок». У кожній віковій паралелі був відзначений рій, який показав найкращу підготовку в тій чи іншій номінації. На підсумковій побудові рій старшокласників «Орільські джури» продемонстрували для для всіх присутніх свою стройову підготовку та порадували глядачів творчо-музичною композицією «На шляху із минулого в майбутнє»

16:43 08.05.2019

Гордість України

Ми пам'ятаємо 8 травня 2019 року в КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були проведені заходи щодо відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Учні школи разом із класними керівниками ще раз перегорнули сторінки історичної пам’яті нашого народу на уроках мужності «Схиляймо голову низько, щоб шану полеглим віддати». Ми всі пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна.  Не забуваймо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

16:39 08.05.2019

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  Уже багато років впроваджується у шкільному житті Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Вона стала невід’ємною складовою національно-патріотичного виховання учнівської молоді. Виховна система гри «Джура»  включає в себе постійну роботу у школі протягом усього навчального року, дає можливість залучити до спільної дії учнів, педагогів, батьків, представників місцевого самоврядування та громадських організацій.

16:04 01.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено