A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Добре діло

Дата: від до Скинути

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Військову форму одягли сини…

         Поруч із нами воїни-інтернаціоналісти. Сьогодні ми висловлюємо їм вдячність!» На будь-якій війні є місце подвигу, і слави, і трагедії…. Але є місце і життю! Немало води сплило з того часу, поволі заживають рани… І наші земляки-інтернаціоналісти живуть повноцінним життям.         15 лютого 2019 р. в КЗ «Царичанська ЗОШ І –ІІІ ступенів» були проведені заходи, присвячені 30-й річниці виведення військ з Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У вестибюлі школи діти мали змогу переглянути відеоматеріали до знаменної дати. Для учнів 2-11 класів був проведений єдиний урок мужності «Військову форму одягли сини» . На відкритий виховний захід до шестикласників були запрошені воїни-афганці.            У спортивній залі школи для роїв 10-их класів були проведені військово-спортивні змагання, приурочені цій даті. Ці змагання довели, що ростимо надійну зміну нашим захисникам.

17:58 15.02.2019

Нащадки славних козаків

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Нащадки славних козаків Рій «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» - гідний нащадок славетного козацтва, яке захищало Україну, відстоюючи її свободу  і незалежність.

13:01 21.01.2019

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»З любов'ю до України.Популяризація рідної мови та літератури - невід'ємна складова формування національної самосвідомості школярів, виховання патріотизму та громадянської компетентності. Саме тому, тиждень української мови та літератури в КЗ « Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» з 16 по 18 жовтня був проведений під гаслом « З любов'ю до України».            

11:56 18.10.2018

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів Гідні нащадки козаків

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів Гідні нащадки козаків        Напередодні Дня козацтва, Дня захисника України та релігійного свята Покрови 14 жовтня 2018 року в КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ст» за ініціативи рою «Орільські джури» були проведені спортивно-розважальні змагання між роями одинадцятих та десятих класів. Учні, дирекція школи, вчитель фізичної культури Кучугурний В.І. та вчитель предмету «Захист Вітчизни», начальник відділу Царичанського військового комісаріату старший лейтенант Кистриця Р. Г., класні керівники зібралися в залі для того, щоб переконатися, що ми є нащадками нашого славного козацького роду, що в наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних людей – вільних козаків.

11:52 14.10.2018

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ«Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Добро врятує світ Сьомий рік поспіль  Міжнародний Благодійний фонд «Сильні Духом» проводить щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Назустріч Мрії» у дошкільних, шкільних, позашкільних та вищих навчальних закладах України. Кожен рік учні та вчителі КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  приймають участь у цій акції та долучаються до допомоги тим, хто дуже її потребує.

16:44 11.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено