A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Ми відповідаємо за тих, кого приручили

Дата: 04.10.2021 14:48
Кількість переглядів: 78

Ми відповідаємо за тих, кого приручили 4 жовтня – Всесвітній день захисту тварин. Відзначається в день пам’яті Святого Франциска Ассизького (засновника відомого чернечого ордену францисканців, помер 4 жовтня 1226), релігійного мислителя і філософа, який проповідував любов до всього живого на Землі. Трепетне ставлення до будь-якого прояву життя, до всіх істот, які живуть, здатність співчувати і відчувати їх більш гостріше своєю власною душею зробили його святим, шанованим у всьому світі.

До Дня захисту тварин у класних колективах КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» пройшли уроки Доброти під загальною назвою «Ми відповідаємо за тих, кого приручили» з метою виховання любові до тварин, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців; почуття відповідальності за приручених тварин, розуміння цінності та недоторканності іншого життя.

Діти розповіли про своїх домашніх улюбленців, читали вірші про тварин, розповідали притчі про відданість звірят своїм господарям, цікаві ребуси та кросворди стали повчальними та корисними для дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено