A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Міжнародний день Землі

Дата: 23.04.2021 16:51
Кількість переглядів: 94

Міжнародний день Землі.22 квітня на планеті відмічається Міжнародний день Землі, покликаний об'єднати людей планети у справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.  Отож, і учні КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» за ініціативи рою «Орільські джури» взяли участь у святкуванні Міжнародного дня Землі. Діти та вчителі прийняли участь у шкільній акції «Зробимо подвір’я красивішим». Всі разом вийшли на подвір’я та зайнялися благоустроєм. Учні 8-А класу з учителем біології Ткаченко А.І. посіяли квіти, розсадили нарциси, посадили троянди. Рій «Орільські джури 2021» із вчителем біології Тарчан С.Г. посадили деревце, кущі троянд, піоноподібне дерево, розсадили півники, а рій «Орільські джури 2020» посадили цибульку та посіяли моркву. Учні 8-Б класу із вчителем біології Палагутою Н.А. розбили грядочку, де посадили цибульку, посіяли кріп та петрушку. А учні 5-В класу з учителем біології Мартинець А.В. розповсюдили по школі агітаційні листівки, в яких закликали берегти природу та розповідали, як правильно треба поводитися під час відпочинку на природі.

Особливу подяку хочеться висловити небайдужим батькам, а саме: Розумній Наталії Віталіївні, Боцман Людмилі Андріївні; а також усім дітям та їх батькам, які долучилися до акції "Насінина".

Ми закликаємо всіх берегти нашу природу, нашу Землю, збагачувати її, вдосконалювати, робити щось не тільки для себе, а й для інших! Давайте думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній. Не забуваймо, що наша доля – це доля нашої рідної Землі, і вона у наших руках!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено