A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам 30.06.2022

Дата: 30.06.2022 18:01
Кількість переглядів: 35

   Вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам 30.06.2022 відбулась офіційна урочиста церемонія вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам 11 класу Царичанського ліцею.

   Захід було проведено на просторому шкільному подвір’ї з урахуванням особливостей сьогодення.

  Свято розпочали представники козацького рою «Орільські джури» . Чітко карбуючи крок шкільним подвір’ям, джури налаштували усіх присутніх на патріотичний дух. Розпочавши свій виступ гаслом «Слава Україні!», у відповідь почули одноголосне «Героям Слава!». Згадали джури і тих, хто полягли за Україну. Хвилиною мовчання вшанували їх пам'ять.

  Особливої проникливості надали святу звернені до випускників напутні слова директора Т.В. Рашевської та Царичанського селищного голови Г.В. Сумського. Під час церемонії вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускники отримали квіти та цінний подарунок від селищного голови.

 Хвилююча пісня у виконанні мами випускниці була пронизана світлим смутком прощання з дитинством.

 На завершення випускники виконали останній шкільний вальс. Саме цей вальс додасть у їх життя колір сонця, світла, золота, і блакитний колір мрії. Співаючи пісню «Ой у лузі червона калина», учні розгорнули великий прапор держави .

  Ми щиро віримо, що здобуті знання та вміння допоможуть нашим випускникам у формуванні успішної життєвої дороги під мирним небом України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено