A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

STEAM новини

Дата: від до Скинути

Учні 7-Г класу на уроці хімії під керівництвом учителя Палагути Наталії Анатоліївни долучились до виготовлення санітайзеру для рук

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Учні 7-Г класу на уроці хімії під керівництвом учителя Палагути Наталії Анатоліївни долучились до виготовлення санітайзеру для рук. Діти набули практичні вміння по приготуванні цього розчину, які дуже важливі в сучасному житті.

12:15 11.02.2021

"Зроби власноруч інженерну конструкцію і побачиш іі в діі" - під таким девізом пройшов тиждень інженеріі для учнів 8 класу під керівництвом вчителя фізики Цегельник Юлією Григорівною

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021."Зроби власноруч інженерну конструкцію і побачиш іі в діі" - під таким девізом пройшов тиждень інженеріі для учнів 8 класу під керівництвом вчителя фізики Цегельник Юлією Григорівною.Останніми виконували завдання учні 8-Б класу.Вони теж старанно поставилися до виконання завдання, працювали наполегливо під керуванням Крутенка Романа. Учні отримали цінний досвід, вчилися працювати в команді і просто мали позитивні емоціі!

12:13 11.02.2021

Зроби власноруч інженерну конструкцію і побачиш іі в діі

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021."Зроби власноруч інженерну конструкцію і побачиш іі в діі" - під таким девізом пройшов тиждень інженеріі для учнів 8 класу під керівництвом вчителя фізики Цегельник Юлією Григорівною.Естафету перейняли учні 8-А класу.Більш старанною і наполегливою виявилася робота Боцмана Миколи та Суржка Артура. Саме дію іх фонтана і побачили учні.

12:11 11.02.2021

"Зроби власноруч інженерну конструкцію і побачиш іі в діі" - під таким девізом пройшов тиждень інженеріі для учнів 8 класу під керівництвом вчителя фізики Цегельник Юлією Григорівною

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021 "Зроби власноруч інженерну конструкцію і побачиш іі в діі" - під таким девізом пройшов тиждень інженеріі для учнів 8 класу під керівництвом вчителя фізики Цегельник Юлією Григорівною.Першими розпочали роботу над конструкцією учні 8- В класу.В класі працювало три групи.Та найкраще справилась із завданням група Мітлицького Станіслава.

12:07 11.02.2021

Iнженерний тиждень у 5-Б класi!!!

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Iнженерний тиждень у 5-Б класi!!! Учитель трудового навчання Ковіка Богдан Валерійович дав завдання дітям зробити "Пружну ракету" з паперових стаканчикiв та iнших матерiалiв. Пiд час проведенная заходу дiти досягли результату, зробили пружнi ракети. Учням було дуже цiкаво розробляти ракету з погляду iнженерних можливостей, кожен учень уявляв себе iнженером в рiзних галузях iнженерii, в дiтей були дуже цiкавi iнженернi задуми.

11:52 11.02.2021

Учні 9-В класу разом з учителем біології Ткаченко Аллою Іванівною прийняли участь у Інженерному тижні

Інженерія заполонила школярів КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів».Учні 9-В класу разом з учителем біології Ткаченко Аллою Іванівною прийняли участь у Інженерному тижні. З великим захопленням спробували виділити ДНК з яблука. Провели ряд лабораторних досліджень : розтирали та завдавали клітинам , в яких містяться молекули ДНК, удару, додавали сіль, щоб молекули трималися одна одної та розщеплювали клітинні мембрани, щоб звільнити ДНК. Коли молекули виокремилися, учні під мікроскопом розглядали спадкову інформацію. Робота дуже цікава та потребує знань.

11:50 11.02.2021

На уроці хімії учні 7-Б класу під керівництвом вчителя хімії Тарчан Світлани Григорівни виготовляли санітайзер для рук

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.На уроці хімії учні 7-Б класу під керівництвом вчителя хімії Тарчан Світлани Григорівни виготовляли санітайзер для рук. Головним завданням було показати, із яких компонентів він складається і як його виготовити в домашніх умовах. А також було зазначено його функцію в умовах поширення захворювань повітряно-крапельним шляхом

11:45 11.02.2021

Класний керівник 4 - В класу Ярошенко Світлана Андріївна та учні 4-В класу взяли участь у проведенні інженерного тижня в КЗ "Царичанська ЗОШ І -ІІІ ступенів".

Класний керівник 4 - В класу Ярошенко Світлана Андріївна та учні 4-В класу взяли участь у проведенні інженерного тижня в КЗ "Царичанська ЗОШ І -ІІІ ступенів". З пізнавальним інтересом і старанністю діти виконували завдання " На повітряній подушці", познайомились з історією виникнення суден на повітряній подушці. Але найяскравіші враження залишили випробування конструкцій, які виготовили власноруч. "Підштовхни і розважайся !" - емоціі' зашкалювали! Дуже корисний інженерний тиждень для учнів!

11:43 11.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено