A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

STEAM новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні учні 4-А класу та класний керівник Чернова Марина Миколаївна мали можливість прийняти участь у інженерному тижні.

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Сьогодні учні 4-А класу та класний керівник Чернова Марина Миколаївна мали можливість прийняти участь у інженерному тижні. Діти не тільки збудували модель повітряної подушки, а й дослідили, що за таким принципом працюють кораблі-амфібії та нові покоління суден. Учні дізналися, що ідея створення судна належить шведському вченому Сведенборгу. Дітям сподобалося працювати в командах, відчуваючи себе справжніми інженерами. Вони занурилися у світ науки і технологій. Змогли відчути самостійно їх на дотик. Емоції тільки позитивні. Всі отримали незабутні враження від проробленої роботи. Усі переконалися, що інженерія не на папері, а на кінчиках дитячих пальчиків.

19:47 10.02.2021

Класний керівник 3-А класу Логвиненко Надія Дмитрівна також залучила учнів до проведення Інженерного тижня

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Класний керівник 3-А класу Логвиненко Надія Дмитрівна також залучила учнів до проведення Інженерного тижня. Діти працювали з цікавістю і задоволенням. Розширили знання про мешканців океанічних глибин. Із хвилюванням слухали інформацію про сміттєві острови. Отримали завдання: яку допомогу кожний може надати в очищенні океану від пластику?

19:46 10.02.2021

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Учитель основ здоров'я Цегельник Юлія Григорівна запросила у світ інженерії учнів 6-Б класу. Інженерний тиждень у 6- Б класі пройшов на позитивних емоціях - діти з великим задоволенням виготовили моделі легеней та випробували іх.

19:04 10.02.2021

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Юні інженери – винахідники відтворювали дива природи та техніки.Учні 6 –В класу під керівництвом учителя біології Ткаченко Алли Іванівни із великим захопленням долучилися до заходів, які проходять в рамках Інженерного тижня. На уроці біології кожен учень був маленьким майстром. Діти мали змогу не лише змайструвати «Модель легенів», а і побачити на власні очі , як відбувається процес дихання. Вироби були хоч і прості,але досить наглядні.

19:01 10.02.2021

10 лютого учні 10-А класу на уроці інформатики із вчителем Єлісєєвим Антоном Володимировичем взяли участь в онлайн-уроці до Дня безпечного інтернету.

10 лютого учні 10-А класу на уроці інформатики із вчителем Єлісєєвим Антоном Володимировичем взяли участь в онлайн-уроці до Дня безпечного інтернету. На уроці учні створили публікації у вигляді рекламних листів із порадами та рекомендаціями щодо безпечного користування інтернетом.

18:58 10.02.2021

Учні 11-А і 11-Б класів разом з учителем інформатики Єлісєєвим Антоном Володимировичем долучилися до проведення Інженерного тижня.

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Учні 11-А і 11-Б класів разом з учителем інформатики Єлісєєвим Антоном Володимировичем долучилися до проведення Інженерного тижня. Під час вивчення теми "Мультимедійні технології та засоби їх опрацювання" старшокласники записали відеоролик про винаходи українських інженерів.

18:54 10.02.2021

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Дев’ятого лютого 2021р. учні 6-А класу та вчитель основ здоров'я Ткаченко Алла Іванівна долучилися до заходів ,які проходять у рамках Інженерного тижня. На уроці основи здоров’я діти виготовляли паперові маски. В даний час захисні маски є необхідною річчю кожної людини. Саме такі маски допоможуть захиститися від коронавірусу. Діти з великим задоволенням виконували цю роботу, розмальовували та фантазували над внесенням змін у даний виріб. Дехто виготовив масочки для братика та сестрички.Школярі мали змогу зрозуміти, як можна захиститися від хвороби, заощаджувати кошти , робити добрі справи, а від власної праці отримувати задоволення.

18:49 10.02.2021

Класний керівник 3-В класу Яріз Світлана Іванівна також ініціювала участь учнів класу в Інженерному тижні

Класний керівник 3-В класу Яріз Світлана Іванівна також ініціювала участь учнів класу в Інженерному тижні. Учні створили підводний світ і дізналися, що там в океані . Діти зрозуміли масштаби забруднення планети й ту шкоду , яку воно приносить тваринам . Це завдання допомогло побачити проблему на власні очі і подумати над тим , що може зробити кожен з нас для її вирішення.

14:26 10.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено