A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

"Збережемо природу - збережемо наше майбутнє!" - під таким гаслом в пришкільному таборі з денним перебуванням «Пурпурові вітрила» 8 червня 2021 року пройшов День Довкілля та таємниць природи.

Дата: 08.06.2021 13:44
Кількість переглядів: 151

"Збережемо природу - збережемо наше майбутнє!" - під таким гаслом в пришкільному таборі з денним перебуванням «Пурпурові вітрила» 8 червня 2021 року пройшов День Довкілля та таємниць природи.Цікавий і змістовний відпочинок підготували для вихованців табору старша вожата та вихователі табору. Діти з задоволенням прийняли участь в Акції «Чарівні долоньки». Діти мали змогу здобути нові знання про довкілля, дізнатися про екологічні проблеми та шляхи їх вирішення, а також виявити свої творчі здібності у виготовленні плакатів «Долоньки єднання» та конкурсі малюнків долоньками .

Деякі загони цього ж дня відвідали 24 Державну пожежно-рятувальну частину Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, організували екскурсії по визначним місцям рідного селища Царичанка, приймали активну участь в ігрових програмах «Гостини в БДЮТ».

Та і на цьому заходи не закінчилися .Між старшими загонами була проведена інтелектуальна гра «Брейн-ринг», присвячена темі «Безпечне дитинство-майбутнє країни». Кожна команда була нагороджена похвальною грамотою .

Завершився день переглядом мультфільму. Море яскравих вражень приніс цей день нашим вихованцям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено