A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

11 червня 2021 року у пришкільному таборі «Пурпурові вітрила» пройшов День дружби

Дата: 11.06.2021 15:08
Кількість переглядів: 93

11 червня 2021 року у пришкільному таборі «Пурпурові вітрила» пройшов День дружби.Як відомо, дружба-безкорисливі взаємовідносини між людьми, засновані на довірі, щирості ,взаємних симпатіях , спільних інтресах і захопленнях . Друг завжди прийде на допомогу та ніколи не підведе.Як і кожного дня, ранок у таборі розпочався ритмічною зарядкою. Після смачного сніданку дітвора займалась загоновими справами , готувалась до конкурсів, щоб достойно представити свій талант.

Цього дня було проведено виховний захід «Дружба єднає щирі серця» та «Хіт-парад пісні про дружбу», де всі учасники були на висоті та насолоджувались виступами.

Багато загонів подорожувало: 5, 6,7, 8 загони відвідали «Царичанський завод мінводи»; 11,12 загони здійснили подорож до села Рудка; 10,11 загони відправилися до селища Петриківка на «Майстер -клас по петриківському розпису»; 15,16 загони здійснили поїздку до села Могилів; 13,14 загони прийняли активну участь в ігрових програмах «Гостини в БДЮТ»; 1,2 та 3,4 загони відвідали народний музей історії Царичанського району.

Тож цей насичений день приніс вихованцям табору яскраві враження, нові знання та чудовий відпочинок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено