A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Казка – свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячого мислення й мови, думка, втілена в художнє слово, острівок дитячої творчості

Дата: 16.06.2021 20:19
Кількість переглядів: 175

Казка – свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячого мислення й мови, думка, втілена в художнє слово, острівок дитячої творчості. Під її впливом дитина починає бачити навколо себе незвичайні взаємозв’язки між предметами і явищами, досягаючи єдності образів. Водночас дитина переживає хвилюючу радість, яка породжує бажання поділитися своєю думкою з товаришами. Гарною традицією у пришкiльному таборi «Пурпурові вітрила» стало щорічне проведення Дня казки, а це неймовірне щастя та радість для наших дітей.

У цьому році воно завітало до дітей 16 червня 2021 року. Розпочався він з веселої та енергійної зарядки. Продовженням цього дня була дитяча розважальна програма "В гостях у казки" . Діти з великим завдоволенням відгадували загадки, приймали участь у вікторинах, відгадували свої улюблені казки та мульфільми за піснями. Завершенням свята був перегляд мультфільмів.

Деякі загони цього дня вирушили до села Петриківка на «Майстер -клас по петриківському розпису», відвідали КЗК «Комплексний музей історії Царичанської селищної ради».

Вихователі 5,6 загонів приготували для своїх вихованців на шкільному майданчику квест «У світі казок»,за проходження якого отримали подарунки .

Ось такий дивовижно-казковий і насичений на події день видався у вихованців пришкільного табору "Пурпурові вітрила".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено