A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Традиційним у нашій школі стало проведення посвяти в старшокласники.

Дата: 24.10.2019 17:44
Кількість переглядів: 1027

Традиційним у нашій школі стало проведення посвяти в старшокласники.

Це дає можливість дітям проявити свою творчість, свій талант, довести, що вони заслуговують звання  „Старшокласник”.

24.10.2019 р. в КЗ «Царичанська ЗОШ І – ІІІ ступенів» зібралися школярі 9-11 класів Царичанської ЗОШ І-ІІІ ступенів та дев’ятикласники Царичанської та Лисківської філій І- ІІ ступенів на вечір «Посвята в старшокласники».

Зібралися всі ті, хто любить ходити до школи. Та не просто ходити , а цікаво проводити час, розкривати секрет успіху в здобуванні знань, щоб успішно скласти ЗНО. Тож рекламу важкого шляху до успіху презентували учні 11-х класів.

А учні 10-х класів креативно, інноваційно, творчо представляли профілі навчання: філологічний та біологічний . У своїх виступах вони всіх переконали у важливості вивчення цих дисциплін.

Шквал оплесків лунав в адресу дев’ятикласників. З почуттям гумору та дорослої відповідальності учні представляли у нестандартній та цікавій формі будні та свята шкільного життя , візитку класу.

Веселих, завзятих і гомінких учнів приймали до родини старшокласників. Наші дев’ятикласники довели, що вони будуть активними,наполегливими, творчими старшокласниками. Вони промовили «Клятву старшокласника ». А церемонію посвяти доручили провести президенту школи Дубовику Артему. Хочеться побажати міцних знань, гарних підсумкових оцінок, легких контрольних і залікових робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено