A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Незламна Україна

Дата: 06.12.2020 16:38
Кількість переглядів: 120

Незламна Україна.6 грудня - День Збройних Сил України. Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII. З нагоди свята у КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були проведені виховні години «Незламна Україна». Вчителі школи підготували надзвичайно цікавий та пізнавальний матеріал, були переглянуті відеоролики, фільми. Діти з неприхованою цікавістю сприймали матеріал виховних годин, а також усі учні взяли участь у акції «Виготов оберіг для воїна АТО».

            Між роями «Орільські джури 2020» та «Орільські джури 2021» були проведені військові змагання по стрільбі, підтягуванню, метанню гранат. І місце виборов рій «Орільські джури 2020», ІІ місце посіли «Орільські джури 2021».

            Вчителі, діти та працівники школи щиро вітають наші доблесні Українські Війська з їхнім святом! Зичать здоров'я та мирного неба над головою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено