A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Сьогодні 24 лютого 2023 року. Сьогодні рівно рік, коли почалася війна

Дата: 24.02.2023 17:10
Кількість переглядів: 17

Сьогодні 24 лютого 2023 року. Сьогодні рівно рік, коли почалася війна, коли було зруйновано спокій на нашій благословенній Батьківщині. День, коли горіло і небо, і земля… “Лютий, який і не минав, та рік одним днем: як війна змінила українців та світ” за такою темою в Царичанському ліцеї для учнів 1-11 класів був проведений єдиний виховний захід, до якого були залучені члени рою «Орільські джури», до річниці повномасштабного вторгнення та збройної агресії рф проти України з метою вшанування мужності та героїзму народу України, національно-патріотичного виховання здобувачів освіти.На виховному заході були порушені основні життєві цінності українців. Сила духу українського народу вражає. Нас не злякали ракети, обстріли, відключення світла, постійний психологічний тиск, біль і розпач. Ми почали цінувати прості життєві цінності, радіти звичним буденним речам. А найголовніше – ми зрозуміли, якими славними є захисники і захисниці України. Адже вони захищають нашу Батьківщину самовіддано без сну і відпочинку, у нерівних та важких битвах.

Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії, ми об’єднали зусилля у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, масового волонтерського руху, а також на дипломатичному, інформаційному, історичному та інших фронтах. Наш героїчний опір – це боротьба не лише за фізичне виживання українського народу та свободу країни, а й за власну ідентичність і цінності нашого суспільства .

Прийде час такої довгоочікуваної ПЕРЕМОГИ. Повернуться до хат лелеки, зацвітуть мальви, вся родина збереться за одним столом.

Слава нескореному народові України!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Героям Слава!

Смерть усім ворогам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено