A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

День Знань

Дата: 01.09.2023 17:17
Кількість переглядів: 16

День Знань31 серпня та 1 вересня у Царичанському ліцеї традиційно, по-родинному пройшли урочистості до Дня Знань, які сповістили учням, батькам та вчителям про початок нового навчального року.День Знань — це особливий день! Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для першокласників, які переступили поріг нашого ліцею, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька...

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

У черговий раз ліцей гостинно відчинив для учнів свої двері і запросив у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокували до своєї мети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено