A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Дата: 11.10.2018 16:44
Кількість переглядів: 510

Добре діло рою «Орільські джури» КЗ«Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» Добро врятує світ Сьомий рік поспіль  Міжнародний Благодійний фонд «Сильні Духом» проводить щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Назустріч Мрії» у дошкільних, шкільних, позашкільних та вищих навчальних закладах України. Кожен рік учні та вчителі КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  приймають участь у цій акції та долучаються до допомоги тим, хто дуже її потребує.

Цього року з ініціативою про участь у благодійній акції виступили представники рою «Орільські джури», які запропонували провести акцію у вигляді благодійного ярмарку, а отримані кошти надіслати на  рахунок Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд допомоги дітям, які долають рак та розсіяний склероз «Сильні духом».

11 жовтня учні та вчителі КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  стали активними учасниками Всеукраїнської благодійної акції «Назустріч мрії VII». Вироби, виготовлені руками учнів, батьків та вчителів (випічка, сувеніри, прикраси, іграшки тощо) продавалися з метою збору коштів для реабілітації тяжко хворих дітей. Кошти, зібрані в сумі 13919 гривень 80 копійок, були перераховані до Міжнародного благодійного фонду «Сильні духом».

Нещодавно школа отримала подяку від президента МБФ «Сильні духом» Р.А.Кофман за підтримку дитячої реабілітації в Україні та вагомий внесок в роамках акції «Назустріч мрії VII».

Учнівський та педагогічний колективи КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  переконані, що добро врятує світ, тому й надалі будуть робити все можливе, аби долучатися до порятунку людського життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено