A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Афганістан: героїзм крізь біль і сум

Дата: 15.02.2021 16:42
Кількість переглядів: 76

Афганістан: героїзм крізь біль і сум.Так сталося, що на кожне покоління наших громадян випадала війна. В другій світовій довелося захищати країну від фашистської чуми. У повоєнні роки багатьом  нашим землякам  довелося виконувати бойові завдання у локальних війнах та воєнних конфліктах у 26 країнах світу.

Сьогодні, 15 лютого 2021 року, озираючись назад, згадуємо тих, чиє життя обірвалося далеко від Батьківщини, і хто виконував не за страх, а за совість військову присягу.

У КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були проведені інформаційно-роз'яснювальні години спілкування «Афганістан: героїзм крізь біль і сум», приурочені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ із Афганістану. Класні керівники 2-9 класів та члени рою «Орільські джури» (10-11 класи) , скориставшись матеріалом виставки документальної та художньої літератури, яка була виставлена  в читальній залі, розповіли, що війна в Афганістані, інші зарубіжні конфлікти назавжди закарбувалися в народній пам’яті. Яка б влада не була у державного керма, якби політики сьогодення по-своєму не оцінювали події тієї давнини, важливо одне: шанобливе ставлення до тих, хто виконав свій обов’язок перед Батьківщиною. Ми в неоплатному боргу перед поколінням, обпаленого полум’ям збройних конфліктів, яке було і є активним учасником розбудови нашої Української держави. Всі вони – Герої, продемонстрували вірність присязі та мужність. Воїни-інтернаціоналісти завжди були зі своїм народом, відстоюють наші спільні завоювання, беруть активну участь у збереженні незалежності й цілісності своєї Батьківщини. Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті солдатами великої місії, які сповна виконали свій обов’язок перед Батьківщиною.

Пам’ятаймо минуле заради майбутнього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено