A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч делегації

19 лютого 2019 року до КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» завітали команди ОТГ Київської та Херсонської областей.

17:13 19.02.2019

Військову форму одягли сини...

       Поруч із нами воїни-інтернаціоналісти. Сьогодні ми висловлюємо їм вдячність!» На будь-якій війні є місце подвигу, і слави, і трагедії…. Але є місце і життю! Немало води сплило з того часу, поволі заживають рани… І наші земляки-інтернаціоналісти  живуть повноцінним життям.

17:05 19.02.2019

Протидія булінгу

У рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!», враховуючи надбання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)»  в КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  були проведені роз’яснювально – інформаційні заходиУ рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!», враховуючи надбання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)»  в КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»  були проведені роз’яснювально – інформаційні заходи.

16:07 19.02.2019

Свято відмінників

    Уже традиційним у нашій школі стало свято,   якого немає в жодному календарі, але для нас   воно є особливим, бо вшановує юних відмінників,   які в майбутньому обов’язково поповнять ряди   української наукової еліти. 13 лютого 2019 року у   КЗ "Царичанська загальноосвітня школа І-ІІІ   ступенів" відбулося традиційне свято - Свято для   відмінників опорної школи та філій. За   результатами І семестру 2018-2019 н.р. у школі 90   відмінників. За високі успіхи в навчанні учні   отримали подарунки, а їхні батьки отримали   грамоти за належне виховання та підтримку   розвитку своїх дітей. А ще в подарунок   відмінникам були слова подяки, пісні, танці,   жарти,  подаровані учнями. Дякуємо всім учням,   вчителям, батькам, гостям, всім, хто допомагав і   приймав участь у цьому чудовому святі!

14:50 13.02.2019

День безпечного Інтернету

05 лютого 2019 року відзначався День безпечного Інтернету під гаслом «Разом за найкращий Інтернет!».  З нагоди Дня безпечного Інтернету та з метою підвищення освіченості з питань безпечного використання цифрових технологій 05 лютого 2019 року учні КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» переглянули безкоштовний онлайн-урок, який транслювався на YouTube каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні. Учні 8-9 класів створили інсталяцію "Інтернет- павутина", на якій учні 2-11 класів розмістили свої презентації щодо виявлення небезпек, з якими стикаються сьогодні підлітки в Інтернеті.

09:15 08.02.2019

День Соборності України

Рік за роком іде, рік за роком мина, І у власній державі, ми ставали в ланцюг. І не наша вина , Що були в неї ланки іржаві.

11:32 23.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено