A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Ось такі ми – сучасні козаки

Ось такі ми – сучасні козаки У п’ятницю 11 жовтня кожен клас КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» прийняв участь у виставці «З Україною в серці». Також у цей день учнями 7-8 класів були представлені літературно-музичні композиції «Історичні персоналії на тлі сучасності», а учнями 9-11 класів – літературно-музичні композиції «Ось такі ми є – нащадки козаків».

15:39 11.10.2019

День українського козацтва

День українського козацтва Протягом кількох днів учні КЗ « Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були залучені до заходів, приурочених святкуванню Дня українського козацтва, яке збігається зі святом Захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці. Беручи інформацію з історії України, знаємо, що козаки – захисники України вважали Богоматір своєю заступницею й захисницею від ворога. Головна церква українських козаків завжди була на честь Покрови. Її ікона була в кожному курені, а зображення Богоматері було на хоругвах, під якими козаки виступили у походи. А тепер не тільки козаки, а й військовослужбовці України поклоняються Пресвятій Богородиці й відзначають це свято. У вівторок 8 жовтня покласно було проведено інформаційне забезпечення «Козацькому роду нема переводу…» У четвер 10 жовтня було організовано профорієнтаційну зустріч із заступником військового комісару з територіальної оборони Царичанського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки А.О.Хоменком.

15:37 10.10.2019

Козацький ярмарок

Козацький ярмарок 10 жовтня в КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» на першому поверсі школи розгорнувся козацький ярмарок. На виручені кошти була зібрана скринька допомоги для військових у зоні ООС: діти написали листи, намалювали малюнки, виготовили власноруч обереги для наших воїнів, а також поклали теплі речі та продукти харчування.

15:34 10.10.2019

5 жовтня 2019 року команда школи прийняла участь у півфінальних змаганнях турніру юних науковців та винахідників «Космічні пригоди з ДНУ». Вітаємо з перемогою команду та керівника. Бажаємо успіхів у підгтовці до фінального етапу змагання.

5 жовтня 2019 року команда школи прийняла участь у півфінальних змаганнях турніру юних науковців та винахідників «Космічні пригоди з ДНУ». Вітаємо з перемогою команду та керівника. Бажаємо успіхів у підгтовці до фінального етапу змагання. Склад команди: Пархоменко Антон, учень 11-Б класу; Сергієнко Олесандр, учень 11-А класу; Сливка Дмитро, учень 11-Б класу; Цуканов Олександр, учень 10-А класу; Чернов Данило, учень 11-А класу. Керівник команди: Апполонова Раїса Федорівна, учитель фізики. Супроводжуючий учитель: Гладуш Світлана Іванівна, учитель математики.

17:00 07.10.2019

28-29 вересня команда CereBro КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» прийняла участь у національному конкурсі з робототехніки MakeX Starter Ukraine "City Guardian"

28-29 вересня команда CereBro КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» прийняла участь у національному конкурсі з робототехніки MakeX Starter Ukraine "City Guardian", що проходив у Києві на "Виставці електроніки і розваг, рішень для дому та бізнесу" CEE 2019. Змагання відбувались на основі робототехнічних конструкторів mBlock із яких учні 11-А класу Олександр Сергієнко і Чернов Данило мали зібрати і запрограмувати мобільну робоплатформу. За умовами змагань робот повинен був визначати траєкторію їзди по лінії, відстань та колір перешкод, а також вміти оминати їх. Змагання пройшли за небаченими раніше правилами, за якими команди об'єднувались в альянси і були союзниками, а не противниками. Пройшовши кваліфікаційні раунди, команда CereBro дійшла до півфіналу.

16:57 02.10.2019

ЗБЕРЕЖЕМО ПАМ'ЯТЬ ПРО ПОДВИГ

ЗБЕРЕЖЕМО ПАМ'ЯТЬ ПРО ПОДВИГ 23 вересня 1943 року наш район було звільнено від нацистських загарбників. Саме сьогодні учні, батьки, вчителі КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» долучилися до заходів, приурочених 76 річниці визволення Царичанки. Це велике свято зі смутком і радістю навпіл. Та скільки б не проминуло літ, ніколи не змеркне священна пам’ять про ті події; завжди ми, нащадки, будемо пам’ятати про тих, хто ціною власного життя визволяв наш край, наближаючи світлий день Перемоги.

16:54 23.09.2019

Булінг - вкрай гостра проблема

Булінг - вкрай гостра проблемаУ кожної людини є право - любити іншого, або не любити, поважати, або не поважати ...Але ні у кого немає права бити людину по обличчю – нехай навіть просто словесно.

16:49 23.09.2019

Олімпійський тиждень

Ну от і все, звучить свисток, Змагання закінчились. Виходять переможці на місток. Вітайте їх – ось наша сила!

16:44 16.09.2019

СТАРТИ НАДІЙ

СТАРТИ НАДІЙ В ході проведення Олімпійського тижня 11.09.2019р. відбулися спортивні змагання «Старти надій » між учнями 4-х класів . Цікаве, видовищне й динамічне спортивне дійство неабияк захопило не лише учасників, а й уболівальників. Кожний етап гри був цікавим та захоплюючим, маленькі учасники запекло змагалися за перемогу. Цей ігровий день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції! Вітаємо учасників змаганьта бажаємо всім дітям продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

12:49 11.09.2019

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ 10.09.2019 р. за планом Олімпійського тижня учні 7–8 класів прийняли участь в конкурсі малюнка на асфальті «Спорт! Ти-мир ». Кожна робота була оригінальною, неповторною, цікавою. Юні художники довели свою креативність,творчість,неперевершеність.

12:47 10.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено