A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

04 квітня 2019 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" було проведено засідання педагогічної ради на тему: "Формування позитивного образу «Я» для зростання рівня життєвої компетентності учнів"

04 квітня 2019 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" було проведено засідання педагогічної ради на тему: "Формування позитивного образу «Я» для зростання рівня життєвої компетентності учнів"

13:56 04.04.2019

Нові імена

22.03. 2019 року на базі КЗ «Царичанська ЗОШ І – ІІІ ступенів» відбувся фестиваль художньої самодіяльності «Сузір’я талантів» Першими демонстрували свої таланти вихованці БДЮТ, а продовжили їх учні Лисківської філії І-ІІ ступенів КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів», Царичанської філії І-ІІ ступенів КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» та учні КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів». Фестиваль - «Сузір’я талантів» запалив свої зірки і відкрив нові імена.

08:07 26.03.2019

АТЕСТАЦІЯ - 2019

21 березня 2019 року було проведено підсумкове засідання шкільної атестаційної комісії.  Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність учителя до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів. Атестація - це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності. А ще атестація – це й свято великої, щедрої, доброї вчительської душі, свято творчості вчителя.  У цьому році у закдаді атестувалося 18 учителів.  Хочеться привітати зі святом наших учителів та побажати їм творчих успіхів на святій і нелегкій учительській ниві, талановитих і вдячних учнів, справжніх продовжувачів справи.

07:59 25.03.2019

СУЗІР’Я ТАЛАНТІВ

19.03.2019 р. в КЗ «Царичанська ЗОШ І – ІІІ ступенів» відбувся фестиваль «Сузір’я талантів», на якому учні школи продемонстрували свої творчі здібності.

07:59 20.03.2019

У КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» з 06.02 по 01.03.2019 р. був проведений шкільний тур Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».

У КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» з 06.02 по 01.03.2019 р. був проведений шкільний тур Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея». Метою конкурсу було виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття свого регіону, розвиток образного мислення і емоційної чуйності та розкриття творчих здібностей та художнього смаку підроста

16:53 16.03.2019

«Кращий пожежний – це ти обережний»

«Кращий пожежний – це ти обережний» Учні КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячих малюнків та робіт декоративно – прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Кращий пожежний – це ти обережний» , який був проведений серед дітей різного віку з метою формування у підростаючого покоління громадського світогляду і громадської позиції у забезпеченні пожежної та техногенної безпеки в державі, виховання культури безпеки життєдіяльності. Переможці конкурсу були нагороджені подарунками.

16:49 16.03.2019

Рідна мова – життя духовного основа!

Рідна мова – життя духовного основа! 21 лютого – Міжнародний день рідної мови. У рамках відзначення цієї дати учні й педагоги КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» провели ряд заходів, метою яких було піднесення національної самосвідомості, формування громадянської компетентності, виховання шанобливого ставлення до рідної мови. Усі мали змогу переконатися: знання рідної мови, досконале володіння її нормами – невід’ємна складова культури особистості, показник її освіченості та патріотизму.

10:01 15.03.2019

Герої ніколи не вмирають

 День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» до Дня вшанування пам’яті загиблих на Майдані були проведені заходи: поновлено постійно діючі стенди, що відображають подвиг Героїв Небесної сотні; проведено години спілкування «Герої ніколи не вмирають…»; з ініціативи дітей організовано тематичну експозицію, яку поповнили фотоматеріалами…

15:34 20.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено