A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

STEAM новини

Дата: від до Скинути

Кулька рухається!

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.4-Б клас та класний керівник Тюпка Тетяна Іванівна також приєдналися до проведення Інженерного тижня.Скільки вражень...!!! Кулька рухається!

12:29 10.02.2021

До інженерного тижня долучилися і учні 2-Б класу та їх класний керівник Попович Тетяна Миколаївна

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.До інженерного тижня долучилися і учні 2-Б класу та їх класний керівник Попович Тетяна Миколаївна. Під час роботи діти із захопленням виготовляли модель ракети. Під час запуску ракет було виявлено, що ракета з більшою довжиною корпусу летить далі.

12:14 10.02.2021

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021

ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ 2021.Класний керівник 2-В класу Семеніщенко Олена Вікторівна та учні 2-В класу прийняли участь в інженерному тижні .У дітей була можливість продемонструвати свої вміння у конструюванні різних моделей ракет. Цей проект зацікавив дітей і дав їм поштовх до розвитку власного інженерного потенціалу.

12:05 10.02.2021

Заявіть голосно про ваш заклад – долучіться до Всеукраїнського онлайн-уроку з нагоди Дня безпечного Інтернету 2021!

 Заявіть голосно про ваш заклад – долучіться до Всеукраїнського онлайн-уроку з нагоди Дня безпечного Інтернету 2021! Міністерство освіти і науки України запрошує українські заклади освіти долучитися до Всеукраїнського уроку "Онлайн-синергія для найкращого інтернету", який транслюватиметься наживо на платформі YouTube https://youtu.be/n9wWs7BK6bk.

14:51 09.02.2021

Від науки - до практики з Robokit

Від науки - до практики з Robokit Сьогодні, 10 листопада 2020 року, саме у ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ НАУКИ, у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" прибув унікальний навчальний набір робота-конструктора. Дякуючи Олені Табінській і її блискучій презентації, в поле зору вчителя інформатики Єлісєєва А.В. потрапив цей робототехнічний набір. Він підкріплений методичними матеріалами, за супроводом яких можна виконати 68 різноманітних проектів. Олена, співпрацюючи із корейськими партнерами, фірмою ROBOROBO, допомогла нашій школі долучитись до апробації цього комплекту обладнання в змісті основних шкільних предметів та на заняттях з робототехніки. Продумана конструкція деталей та підключення електроніки разом із насиченою картинками та схемами інструкцією в 7-ми друкованих зошитах дасть можливість поглибити знання і вміння роботи з комп'ютером, електронікою, механікою. Структурний і логічний зміст методичного супроводу допоможе на практиці використати знання з математики, фізики, трудовго навчання, інформатики , технологій, програмування та іноземної мови, так як методичні зошити доступні і на англійській мові. А водночас із усім вищепереліченим в руки нашим учням потрапив інструмент вдосконалення STEM-компетенцій та STEM-навичок!

17:10 10.11.2020

4-5 листопада 2020 року КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" прийняв участь у ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю "Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти в Україні

4-5 листопада 2020 року КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" прийняв участь у ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю "Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти в Україні

17:09 05.11.2020

Зустріч делегації 19 лютого 2019 року до КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» завітали команди ОТГ Київської та Херсонської областей.

Зустріч делегації 19 лютого 2019 року до КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» завітали команди ОТГ Київської та Херсонської областей. Учні та вчителі школи поділилися досвідом розвитку сфери освіти та впровадження освітньої реформи.

16:48 16.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено