A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Проект «Вітаміни»

Проект «Вітаміни» У рамках вивчення стану викладання біології у ліцеї учні прийняли участь у цікавих проектах.Наприкінці осені даються взнаки ознаки авітамінозу: сонливість, зниження опірності організму,нервова напруга. Тому учні 8 класу, запропонували спосіб насичення харчового раціону, вітамінами на основі вирощування мікрозелені. Для вирощування були створені штучні умови. Дана робота носить практичний характер для складання харчового раціону людини.

10:23 23.11.2022

Дослідницька діяльність

Дослідницька діяльність У рамках вивчення стану викладання біології у ліцеї учні природничого профілю продемонстрували результати дослідницької діяльності.Учні 10-А класу, вивчаючи транспортну систему рослин, досліджували інтенсивність випаровування води рослиною . Проведення в освітньому процесі дослідів, експериментів робить процес навчання більш цікавим, підвищує якість навчання, посилює практичну направленість викладання предметів, стимулює пізнавальну активність учнів, їх логічне мислення, творчу самостійність.

08:19 23.11.2022

Фоточелендж “Небо очима дітей”

Фоточелендж “Небо очима дітей” Учні Царичанського ліцею та члени рою "Орільські джури" взяли участь у фоточеленджі “Небо очима дітей” до Всесвітнього дня дитини, який відзначали 20.11. Вони сфотографували небо власноруч та розмістили світлину на своїй сторінці у Facebook або Instagram

20:08 22.11.2022

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи 21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

15:44 21.11.2022

І вже одразу!!!

І вже одразу!!!Завтра перша зустріч у проекті #Класна робота Деталі і посилання у телеграм-каналі https://t.me/klasna_robota 

15:51 17.11.2022

STEM- освіта в дії

STEM- освіта в дії Елементи STEM- освіти на уроках природничого циклу сприяють розвитку навичок критичного мислення та вміння розв’язувати проблемні питання, реалізації науково-практичних знань у реальному житті. Діти отримують набагато більше автономності. За основою набуття знань є проста та доступна візуалізація наукових явищ, що дає змогу дітям розвивати та здобувати знання на основі практики та розуміння процесів.

15:37 12.11.2022

Радіодиктант національної єдності..

Радіодиктант національної єдності...Цьогоріч він видався особливо хвилюючим. І складно сказати, що більше торкнуло серце - відчуття єдиної родини, душевне читання Ади Роговцевої чи текст диктанту...Та все ж хочеться подякувати авторці диктанту.Браво, пані Ірино! Ви не просто подарували нам текст диктанту, Ви зазирнули у серце кожного українця, звернулися до витоків. Ви сказали слово про УКРАЇНСЬКУ ХАТУ. Ні! Не про її сучасність і комфорт! Слово було про хату, де живуть спогади, де кухня - осередок маминої магії, де завжди рипить третя від вікна мостина, де бабуся читає онучаті казку, де ми засинаємо в обіймах пам'яті та де не знайшлося місця ворогам!

15:15 10.11.2022

9 листопада - День української писемності та мови.

9 листопада - День української писемності та мови. Ми зараз, як ніколи, відчуваємо силу рідного слова. Вслухаємося, як у найтонших його переливах гримлять віки минувщини; як в дитячому слові пульсує серце великої нації; як у кожному слові чи то фізика, чи то лірика кристалізується генетичний код нашого народу!

13:57 09.11.2022

Плекаймо мову!

Плекаймо мову! «Найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова…» - писав Панас Мирний. І це справді так. Українська мова є найціннішим скарбом нашої нації. Вона може втішити серце, загоїти душевні рани, недарма її називають солов’їною.

12:04 09.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено