A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у конкурсі есе «Війна за свій шлях»

Участь у конкурсі есе «Війна за свій шлях»Учні Царичанського ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі на написання есе «Війна за СВІЙ шлях», який проводився у форматі літературних творів публіцистичного характеру. Есе написали учні 5-9 класів. Кращі шість були відіслані на конкурс. Перемогу в І (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за свій шлях» у 2022 році виборов Сідак Валерій (учитель – Гаража О.І.). Конкурс було проведено з метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності бути захисником України, брати участь у суспільному і культурному житті країни. Вітаємо переможця.

09:14 29.12.2022

Артем Кремсенко в минулому учень Царичанський ліцей , наразі боронить землю від ворога

Артем Кремсенко в минулому учень Царичанський ліцей , наразі боронить землю від ворога Підтримка вчителів -це неймовірна підтримка! Наші вчителі виховали з дитинства нас любити Україну , шанувати Україну! Я знаю про що говорю адже сама закінчила 11 класів у нашій рідній школі!! Я пам’ятаю дні прапора, дні вишиванок, чудових вчителів Історії і Української мови та літератури!Взагалі школа неймовірна навіть на зарубіжній, математиці , географії , фізкультурі , хімііі , біології і іниших предметів лунала мелодійна Українська мова!!Як говорять , що посієш те й пожнеш!!

09:12 29.12.2022

ВІДНОВЛЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНИХ РЕСУРСІВ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ

ВІДНОВЛЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНИХ РЕСУРСІВ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ"Наше життя - головне джерело стресу. А найголовніше завдання кожного - перетворити стрес на ресурс для самовдосконалення. Варто більш детально вивчати себе, працювати над собою, пізнавати себе", - епіграф онлайн уроку, який провела вчитель-дефектолог Царичанського ліцею. Метою онлайн уроку стало надання психоемоційної підтримки в умовах сьогодення.На уроці були сформовані навички діяти в стані стресу та способи саморегуляції власним емоційним станом.

19:03 28.12.2022

Озеленення ліцею квітамиУчні Царичанського ліцею взяли участь у Всеукраїнському проєктіFlowers4Scool

Озеленення ліцею квітамиЧлени рою "орільські джури" Царичанського ліцею взяли участь у Всеукраїнському проєктіFlowers4Scool. Головний організатор благодійного проєкту – найбільший в Україні інтернет - магазин для саду та городу «Florium.ua».Мета проєкту–озеленення українських шкіл квітами від виробників із Нідерландів.Ми отримали посилку з різними цибулинами весняних квітів (500шт.) – тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та інш.При сприятливих кліматичних умовах учні 9-х класів посадили квіти на шкільній клумбі, створюючи квіткову композицію.З першими весняними промінцями сонця цибулини пустять пагони, а школярі будуть за ними доглядати . Згодом всі будуть милуватися яскравими та запашними квітам на шкільній клумбі.Ми щиро вдячні головним організаторам благодійного проєкту @Flowers4Scool та виробникам квітів із Нідерландів за те, що проводять такі акції, аби освітні заклади України виховували в дітей любов до природи,а клумби були окрасою ліцеїв.

09:41 26.12.2022

Довгоочікуваний Всеукраїнський конкурс Кращий гендерночутливий STEM-урок повертається!

Довгоочікуваний Всеукраїнський конкурс Кращий гендерночутливий STEM-урок повертається! Складний воєнний час обмежує наші можливості, але не зупиняє нашої роботи та бажання реалізовуватися.Запрошуємо вчительську спільноту та викладачів і викладачок закладів освіти державної та муніципальної форми власності: загальної середньої, позашкільної, спеціалізованої, професійної (професійно-технічної) реєструватися на участь у Конкурсі

17:17 23.12.2022

Відкриття українських науковців

Відкриття українських науковців З метою формування ціннісних орієнтирів громадянської свідомості, гордості за науково-технічні розробки та винаходи вітчизняних науковців та залучення до науково-дослідницької, пошукової та творчої діяльності учнівської молоді в галузі технічних наук пройшов обласний конкурс мультимедійних презентацій «Відкриття українських науковців». Учні Царичанського ліцею Царичанської селищної ради взяли активну участь в конкурсі.

09:28 23.12.2022

Зі Святим Миколаєм

Вчителі Царичанської середньої школи , передали 2 генератори , смачну випічку і печиво нашим захисникам 93 Бригади !Віримо в ЗСУ 

10:58 18.12.2022

З любов’ю до рідного слова

З любов’ю до рідного слова З любов’ю до рідного слова 14 грудня писали свої роботи учні-учасники III (обласного) етапу XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Корнієнко Єва ( 4-В клас) та Цись Анна (10-Б клас) - молоде покоління Царичанського ліцею, яке любить, вивчає і шанує рідну мову, тому й долучилося до цього почесного випробування. Рідна мова – життя духовного основа, безцінне джерело народної мудрості, генетичний код нації. Ліцеїстки переконані, що кожен патріот повинен глибоко володіти скарбами рідної мови.

14:14 16.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено