A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні 24 лютого 2023 року. Сьогодні рівно рік, коли почалася війна

Сьогодні 24 лютого 2023 року. Сьогодні рівно рік, коли почалася війна, коли було зруйновано спокій на нашій благословенній Батьківщині. День, коли горіло і небо, і земля… “Лютий, який і не минав, та рік одним днем: як війна змінила українців та світ” за такою темою в Царичанському ліцеї для учнів 1-11 класів був проведений єдиний виховний захід, до якого були залучені члени рою «Орільські джури», до річниці повномасштабного вторгнення та збройної агресії рф проти України з метою вшанування мужності та героїзму народу України, національно-патріотичного виховання здобувачів освіти.На виховному заході були порушені основні життєві цінності українців. Сила духу українського народу вражає. Нас не злякали ракети, обстріли, відключення світла, постійний психологічний тиск, біль і розпач. Ми почали цінувати прості життєві цінності, радіти звичним буденним речам. А найголовніше – ми зрозуміли, якими славними є захисники і захисниці України. Адже вони захищають нашу Батьківщину самовіддано без сну і відпочинку, у нерівних та важких битвах.

17:10 24.02.2023

Мова – код нації«Бережімо наш скарб - рідну мову!»

Мова – код нації«Бережімо наш скарб - рідну мову!» - під таким гаслом були проведені заходи в Царичанському ліцеї до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається щороку 21 лютого. Протягом дня проводилися різні види робіт, на яких учні ліцею та члени рою «Орільські джури» поглиблювали свої знання про мову, її розвиток, місце серед інших мов світу, а також знайомилися зі шляхами підвищення культури мовлення, з мовними обов’язками громадян, з державними документами, що стосуються української мови.

16:49 21.02.2023

Учениця Царичанського ліцею Насс Анна взяла участь у заходах, приурочених до Дня Державного Герба України

Учні Царичанського ліцею та члени рою «Орільські джури» взяли участь у заходах, приуроченихдо Дня Державного Герба України. Десятикласниця Насс Анастасія написала акровірш до слова «ТРИЗУБ»

17:17 20.02.2023

Профорієнтаційна робота 20 лютого 2023 року для учнів 11 класів Царичанського тліцею була проведена зустріч із представниками приймальної комісії

Профорієнтаційна робота 20 лютого 2023 року для учнів 11 класів Царичанського тліцею була проведена зустріч із представниками приймальної комісії Державного вищого навчального закладу "Український державний хіміко-технологічний університет". Учні мали можливість ознайомитися із факультетами ДВНЗ УДХТУ та особливостями вступної кампанії 2023 року.

15:22 20.02.2023

Не маємо права забути

Не маємо права забути Щорічно 20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. У цей день учні Царичанського ліцею та члени рою «Орільські джури» згадали про подвиг учасників Революції гідності 2013–2014 років та вшанували пам’ять загиблих під час протестів."Герої невмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.

12:20 20.02.2023

Професія своєї мрії

Професія своєї мрії Вибір професії для кожної молодої людини - це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці.Для випускників 9,11 – х класів Царичанського ліцею відбулася профорієнтаційна зустріч з працівниками факультету прикладної математики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.Факультет прикладної математики- це сучасна ІТ – освіта, сильний старт, успішна кар’єра.Мета зустрічі – надання учням допомоги в подальшому професійному самовизначенні; здійснення допрофесійного консультування.

09:07 16.02.2023

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав У Царичанському ліцеї були проведені заходи щодо вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З метою поглиблення знань з історії класні керівники 1-11 класів провели інформаційно - просвітницькі години «Вже скільки років промайнуло, а біль у серці б’є і б’є…».

09:05 15.02.2023

Навчальни семінар 27 січня КЗВО «ДАНО» було проведено навчання за освітньою програмою

Навчальни семінар 27 січня КЗВО «ДАНО» було проведено навчання за освітньою програмою «Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти» (Модуль 3 «Підтримка психоемоційного благополуччя дітей та дорослих: ресурс STEM-освіти»). У заході взяли участь директор ліцею Таїсія Рашевська та координатор проєкту Ольга Блоха. Вони поділились досвідом впровадження STEM-освіти у закладі в умовах воєнного стану.

16:28 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено