A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.

Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. Щороку з 25 листопада по 10 грудня (День прав людини) проходить акція «16 днів дій проти гендерного насильства». Метою акції є привернення уваги громадськості до актуальних проблем насилля (фізичного, сексуального, психологічного, економічного); попередження насилля в родині та суспільстві; популяризація здорових цінностей сім’ї; формування ненасильницької ідеології в суспільстві.

14:40 25.11.2020

З нагоди відзначення річниці Дня Гідності та Свободи, 19-20 листопада в КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були проведенні заходи, спрямовані на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли нац

Вільні творять майбутнє З нагоди відзначення річниці Дня Гідності та Свободи, 19-20 листопада в КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були проведенні заходи, спрямовані на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави. Класні керівники усіх класів провели інформаційні виховні години “Вільні творять майбутнє!”, на яких визначили значення слів “свобода та гідність”, долучились до хронології подій, зробили КВІТКУ ГІДНОСТІ, на якій написали слова подяки героям-захисникам. Школярі пройнялися почуттям болі та гордості за своїх земляків, які споконвіку славилися жагою до волі та незалежності. Бібліотекар Сало Т.І. організувала тематичну книжкову виставку «Небесна сотня» у шкільній бібліотеці. Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

13:41 19.11.2020

День дівчат у технологіях

У рамках ініціативи #ДівчатаSTEM 19 листопада 2020 року в Україні відбувся національний День дівчат у технологіях, під час якого дівчата могли відвідати технологічні компанії, познайомитися з їх діяльністю та побачити, як можна будувати свою кар’єру у сфері технологій. Цього року екскурсії відбувалися в онлайн режимі. Дівчата КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» 19 листопада 2020 року долучилися до проведення національного Дня дівчат в технологіях та відкрили власні віртуальні лабораторії і провели цікаві досліди. Учні в онлайн режимі мали змогу переглянути їх. Світ динамічно розвивається, багатьох звичних для нас спеціальностей у майбутньому може не бути. Але професії майбутнього точно будуть пов’язані зі STEM, а це - наука, техніка, інженерія та математика. Тому, коли дівчата обиратимуть STEM-професії, в них буде престижна робота та гідна заробітна плата.

11:29 19.11.2020

Рідна мова – життя духовного основа

Рідна мова – життя духовного основа Духовною основою нації є рідна мова. Саме том сьогодні, 9 листопада, у День української писемності й мови, учні профільних філологічних 10-Б і 11-А класів КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» долучилися до онлайн написання Всеукраїнського радіодиктанту.

11:02 10.11.2020

В понедельник в 9:00 подключайтесь к одному из перечисленных каналов и присоединяйтесь к написанию уже двадцатого радиодиктатора народного единства ?????

А ты готов?  В понедельник в 9:00 подключайтесь к одному из перечисленных каналов и присоединяйтесь к написанию уже двадцатого радиодиктатора народного единства     А уже во вторник в ′′ Речи Витребеньках ′′ разберут этот диктант  Ссылка на вопрос в комментариях 

10:58 09.11.2020

Увага! Увага! Шановні батьки та учні КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»!

Увага! Увага! Шановні батьки та учні КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів»! Закінчуються осінні канікули. Навчання у школі розпочнеться 2 листопада 2020 року. Роботу розпочинаємо із врахуванням карантинних обмежень «помаранчевої зони» та з посиленням протиепідемічних заходів.

10:03 30.10.2020

Учні КЗ « Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були залучені до заходів, приурочених святкуванню Дня українського козацтва, яке збігається зі святом Захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці

Дякую захисникам! Учні КЗ « Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» були залучені до заходів, приурочених святкуванню Дня українського козацтва, яке збігається зі святом Захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці.    Беручи інформацію з історії України, знаємо, що козаки – захисники України вважали Богоматір своєю заступницею й захисницею від ворога. Головна церква українських козаків завжди була на честь Покрови. Її ікона була в кожному курені, а зображення Богоматері було на хоругвах, під якими козаки виступили у походи. А тепер не тільки козаки, а й військовослужбовці України поклоняються Пресвятій Богородиці й відзначають це свято. Тож з метою вшанування мужності і героїзму захисників, незалежності та територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві учні, вчителі школи прийняли участь у суспільно-громадській акції «Дякую захисникам». А також у кожному класному колективі були проведені виховні години «Козацькому роду нема переводу»; у бібліотеці працювала виставка літератури, приурочена цій даті, у вестибюлі школи демонструвалися відеоматеріали; вітальними листівками привітали воїнів АТО, а серед старшокласників були проведені військові змагання зі стрільби.

11:42 12.10.2020

Пам’ять про минуле

Вересневі дні на Приоріллі завжди хвилюючо-бентежні. Бо ж саме такої осені, сімдесят сім років тому, 23 вересня 1943 року, наш район було звільнено від нацистських загарбників. Безсумнівно, День визволення Приорілля - велике свято зі смутком і радістю навпіл. Та скільки б не минуло літ, ніколи не змеркне священна пам’ять про ті події, про тих, хто ціною власного життя визволяв наш край, наближаючи світлий День Перемоги.

11:53 23.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено