A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

11 лютого 2020 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" були проведені заходи, присвячені Дню безпечного Інтернету.

11 лютого 2020 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" були проведені заходи, присвячені Дню безпечного Інтернету. Учителі інформатики Єлісєєв Антон Володимирович та Петриченко Руслан Володимирович провели у 5-Г та 5-Б класах уроки на тему:"#Не_ведусь: Я знаю як спілкуватися в Інтернеті". Учителі використали матеріали до уроків, які були розроблені Анастасією Дьяковою, радником з питань безпечного Інтернету для кожної дитини при Віце-прем'єр-міністрі - Міністрові цифрової трансформації.

18:02 11.02.2020

Міжнародний день жінок та дівчат у науці

Міжнародний день жінок та дівчат у науці Щорічно 11 лютого за рішенням ООН відзначається Міжнародний день жінок і дівчат у науці (International Day of Women and Girls in Science). Свято "засновано для того, щоб досягти повного і рівного доступу жінок і дівчаток до науки, а також забезпечити гендерну рівність і розширення прав і можливостей жінок і дівчат." / з резолюції 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН від 22 грудня 2015 року / У КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» 11 лютого 2020 року дівчатка із профільного біолого-хімічного класу та вчителька хімії Палагута Наталія Анатоліївна запросили у чарівний світ хімії учнів шостих класів. Подорож видалася цікавою та захоплюючою.

17:17 11.02.2020

Сьогодні в лабораторії Мехатроніки НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology розпочались навчання за програмою Interpipe Mechatronic LAB-2020 для першої групи шкільних команд!

Перший пішов???? Сьогодні в лабораторії Мехатроніки НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology розпочались навчання за програмою Interpipe Mechatronic LAB-2020 для першої групи шкільних команд! Завдяки нашим чудовим тренерам насиченим видався день для школярів з Царичанки, Верхньодніпровська, Новомосковська та Дніпра. Вони познайомились з тим, що таке програмований логічний контролер, розглянули основи програмування та алгоритмів управління, дізнались які пристрої дозволяють запускати в роботу механізми та яким чином контролювати їх положення. Навчились підключати різноманітні пристрої до контролера та збирати схеми управління.

15:55 08.02.2020

03.02.2020 року у Царичанській філії І-ІІ ступенів комунального закладу "Царичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" відбулося відкрите засідання консультпункту "Орієнтир" з організації методичної роботи (03.02.-07.02.2020 р.).

03.02.2020 року у Царичанській філії І-ІІ ступенів комунального закладу "Царичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" відбулося відкрите засідання консультпункту "Орієнтир" з організації методичної роботи (03.02.-07.02.2020 р.).

15:13 07.02.2020

6 лютого 2020 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" відбулася нарада вчителів по питанню планування дослідно-експериментальної роботи за темою «Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти» на ІУ-му етапі у 2020 році

6 лютого 2020 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" відбулася нарада вчителів по питанню планування дослідно-експериментальної роботи за темою «Науково-методичні засади створення інноваційної моделі STEM-освіти» на ІУ-му етапі у 2020 році

21:52 06.02.2020

06.02.2020 року педагогічні працівники Царичанської філії І-ІІ ступенів КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» ознайомилися із Порядком проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти та обговорили критерії оцінювання освітніх проце

06.02.2020 року педагогічні працівники Царичанської філії І-ІІ ступенів КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» ознайомилися із Порядком проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти та обговорили критерії оцінювання освітніх процесів закладу та внутрішньої системи забезпечення якості освіти

18:54 06.02.2020

6 лютого 2020 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" відбулася нарада вчителів на тему: «Організація та проведення профілактичної роботи щодо попередження випадків булінгу серед учасників освітнього процесу»

6 лютого 2020 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" відбулася нарада вчителів на тему: «Організація та проведення профілактичної роботи щодо попередження випадків булінгу серед учасників освітнього процесу»

17:56 06.02.2020

05 лютого 2020 року у Царичанській філії І-ІІ ступенів комунального закладу «Царичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулося творче засідання класних керівників і вчителів початкових класів «У колі ідей» щодо обговорення питань реалізації

05 лютого 2020 року у Царичанській філії І-ІІ ступенів комунального закладу «Царичанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулося творче засідання класних керівників і вчителів початкових класів «У колі ідей» щодо обговорення питань реалізації виховної роботи у ІІ семестрі (кер. педагог-організатор С.Г. Ковтун). Цікаві методи проведення заходу спонукали педагогів щодо висловлювання особистих думок із цього питання, надання пропозицій та рекомендацій із питань проведення виховної роботи закладу. Педагог-організатор вкотре наголосила присутнім на важливість питань, вказаних у наказі відділу освіти «Про внесення змін до наказу відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради від 26 лютого 2018 року № 35 «Про затвердження Плану заходів щодо реалізації громадянсько-патріотичного виховання учнів, вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти Царичанської селищної ради». Класним керівникам та класоводам була надана рекомендація внести доповнення та корективи у плани виховної роботи з учнями, а також у графік проведення шкільних виховних заходів.

18:47 05.02.2020

РІК МАТЕМАТИКИ ОБ'ЄДНУЄ

РІК МАТЕМАТИКИ ОБ'ЄДНУЄ 05 лютого 2020 року у КЗ "Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів" відбулася спільна нарада вчителів математики та вчителів початкових класів щодо ознайомлення із УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ "Про оголошення 2020-2021 навчального року РОКОМ МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ"

11:49 05.02.2020

Компанія ІНТЕРПАЙП разом з НТУ «Дніпровська політехніка» 01.02.2020 року провела освітньо-тренувальну програму з мехатроніки Interpipe Mechatronic Lab.

Компанія ІНТЕРПАЙП разом з НТУ «Дніпровська політехніка» 01.02.2020 року провела освітньо-тренувальну програму з мехатроніки Interpipe Mechatronic Lab. З 2018 року учні КЗ «Царичанська ЗОШ І – ІІІ ступенів» приймають участь у цьому проекті. Старшокласників захоплює можливість використати уміння програмувати на практиці. Цього разу команди складаються лише з двох чоловік. Зареєструвалися на участь багато бажаючих з усієї області. Учасників ознайомили з проектом; представник INTERРIРE Людмила Новак презентувала цікаве відео, де наведені приклади використання продукції компанії, необхідності використання і грамотного програмування роботів для цього. (https://youtu.be/HeS0Nh4TBxY) Оскільки бажаючих взяти участь у проекті було забагато, організатори вирішили з них відібрати найкращих для подальшого навчання і змагання. Для цього учасники пройшли тестування, питання якого включали знання з математики, фізики, інформатики та логічні вправи. Учениця 10 – А класу КЗ «Царичанська ЗОШ І – ІІІ ступенів», Плиска Аня успішно справилась з цими завданнями і відкрила дорогу команді нашої школи для участі у проекті. Сподіваюсь, що і Артем Дубовик, який не зміг взяти участь у відбірковому турі, і Аня в команді покажуть гарні результати, як і попередні наші учасники.

20:42 03.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено