A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Щаслива дитина

Щаслива дитина Уже традиційно 1червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості, добра та надії. Цього року, в умовах карантину, ми проводимо свято дистанційно. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Ми прагнемо, щоб діти зростали здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край. Ми, дорослі, зобов'язані поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей. І сьогодні - це не лише свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими громадянами нашої країни.

10:33 01.06.2020

Онлайн-конкурс «Відун»

Онлайн-конкурс «Відун» 23 травня 2020 року Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді був проведений Всеукраїнський онлайн-конкурс «Відун». До участі у конкурсі були запрошені рої Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), старшої вікової групи (15-17 років) Рій «Орільські джури» КЗ «Царичанська ЗОШ І-ІІІ ступенів» (ройовий Холопченко Максим) прийняв активну участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсі, пройшовши тестування з історії України.

10:26 23.05.2020

Вишиванка- символ патріотизму

Вишиванка- символ патріотизму Традиційно в КЗ"Царичанська ЗОШ І- ІІІ ступенів" День вишиванки відзначали щороку в третій четвер травня. Таким чином,у 2020 році це свято відзначаємо дистанційно 21 травня. День вишиванки - улюблене народне свято. У День вишиванки український традиційний одяг надягали вчителі та учні нашої школи і вирушали у заплановані справи (фото у відеоматеріалах взяті з архіву школи). Традиційне українське вбрання виглядає святково і дарує всім відмінний настрій. Останнім часом вишиванка стала своєрідним символом патріотизму і любові до своєї країни. Ми її любимо за стильність та унікальність, адже кожен вишитий на ній візерунок має свій символ і значення.

14:58 21.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено