A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Ура! Ми стартували! Тематичний тиждень "П'ять елементів STEM"!!

Ура! Ми стартували! Тематичний тиждень "П'ять елементів STEM"!!!Провели урочисте відкриття тижня STEM. Учні 2-4 класів побували на зустрічі із відомими жителями селища. Літвішков Денис Юрійович та Єлісєєв Антон Володимирович розповіли про своє захоплення авіамоделюванням та продемонстрували моделі літальних апаратів. Учні 3-4 класів підготували флешмоб "Енергія вітру"Учні 10 класів підготували наукові постери "Дівчата STEM"Учні 6 класів прийняли участь у практичному занятті "Від сили вітру - до сили життя

11:11 24.04.2023

Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі

Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. Це чудова нагода вкотре замислитися над проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об'єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті.Протягом тижня учні та члени рою «Орільські джури» Царичанського ліцею провели ряд заходів, приурочених цій даті. У всіх класах були проведені інформаційно-просвітницькі години «Збережимо нашу Землю!», на яких розповіли, що 22 квітня – день нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилягаючі території, висадити хоча б одне дерево.

10:35 22.04.2023

20 квітня – ДЕНЬ ПОДЯКИ ВОЛОНТЕРАМ

Члени рою «Орільські джури» Царичанського ліцею привітали з цим святом волонтерку Виноградову Юлію Сергіївну, яка займає активну життєву позицію в течії сьогодення. Діти власноруч виготовили STEM квітку  і зі словами вдячності звернулися до Юлії. Приклад волонтерства для дітей є невичерпним джерелом набуття громадянської активності, можливості вчитися та сприяти розвитку країни, можливості реалізувати себе у служінні суспільству. На волонтерах тримається Україна. Разом до Перемоги!!!

10:32 21.04.2023

Участь в обласному онлайн конкурсі"Весняний STEM букет"

 Участь в обласному онлайн конкурсі"Весняний STEM букет" Протягом березня 2023 року учні Царичанського ліцею мали змогу взяти участь у онлайн конкурсі "Весняний STEM букет". На конкурс було надіслано близько 30 робіт учнів ліцею.Конкурс проводився в межах Європейської кампанії STEM Discovery Campaign-2023 та VІ Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна». Організаторами конкурсу є КЗВО «Дніпровська академія неперервної освіти» Дніпропетровської обласної ради» та освітній проєкт «STEM на Дніпрі».Дипломами переможців нагороджено чотирьох учнів Царичанського ліцею Царичанської селищної ради. Переможцями стали: Рашевський Євген, учень 3-В класу; Молодан Віталій, учень 4-А класу; Ковбаса Тимофій, учень 4-А класу; Самокиша Максим, учень 8-Г класу.Вітаємо переможців конкурсу, батьків, вчителів-наставників за високі досягнення та творчий підхід. Дякуємо і всім активним учасникам конкурсу.

17:35 16.04.2023

Цікавий марафон для школярів 12 квітня у Царичанському ліцеї пройшов марафон

Цікавий марафон для школярів 12 квітня у Царичанському ліцеї пройшов марафон, присвячений Міжнародному дню польоту людини в космос та Дню працівників ракетно – космічної галузі України.Дня учнів 1-11 класів були розроблені різ види інтерактивних завдань: інтерактивне меморі «Планети Сонячної системи» , онлайн – вікторина «Всесвіт», діти створювали колажі , лепбуки за темами: «Цікавинки про космос», «Зоряні сузір’я»,розгадували загадки та ребуси – розмальовки «Українці – підкорювачі космосу».

09:24 13.04.2023

Царичанська громада підписала договір про співробітництво з Дніпровською політехнікою 11 квітня делегація Царичанської громади зустрілась з керівництвом НТУ "Дніпровська політехніка"

Царичанська громада підписала договір про співробітництво з Дніпровською політехнікою 11 квітня делегація Царичанської громади зустрілась з керівництвом НТУ "Дніпровська політехніка" - Dnipro University of Technology .Партнерські відносини з одним із найпрестижніших вишів Придніпров’я відкривають нові можливості співробітництва у сфері науки і освіти, розвиток зеленого туризму, дослідження у сфері екології.Крім цього, це навчання та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування, виробничі практики та стажування студентів, профорієнтаційна робота серед молоді. Одним із напрямків також є налагодження і розвиток контактів з міжнародними організаціями (фондами) з метою можливого залучення засобів для реалізації інноваційних проєктів, спільна підготовка та участь у них, обмін інформаційно-консультативними послугами.

10:11 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено