A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Великодні писанки

Великодні писанки Наближаються Великодні свята. З метою розвитку творчих здібностей у дітей та підлітків; вивчення звичаїв українського народу в сфері декоративно-ужиткового мистецтва, зокрема писанкарства; пробудження поваги до національної культурної спадщини; залучення до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і у своєму житті був проведений Всеукраїнський конкурс з писанкарства «Великодні писанки». Учні Царичанського ліцею взяли участь у цьому конкурсі. Програма передбачала конкурс композицій на тему: «Символічні обереги перемоги». У своїй роботі діти могли виконувати писанки в різних техніках (крашанки, мальованки, травленки, крапанки, дряпанки тощо). Всі роботи були переслані до м. Києва. Бажаємо успіху нашим учасникам.

09:16 07.04.2023

4 квітня, у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки

4 квітня, у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, учні Царичанського ліцею мали змогу долучитися до написання радіодиктанту з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами.Диктант звучав голосом Пса Патрона із популярного мультфільму.

19:59 05.04.2023

Зустріч із внутрішньо переміщеними особами та їх дітьми відбулася у Царичанському ліцеї

Зустріч із внутрішньо переміщеними особами та їх дітьми відбулася у Царичанському ліцеї. Присутні мали змогу отримати консультаційну допомогу з питань навчання та виховання учнів, забезпечення психологічної підтримки усіх учасників освітнього процесу.

11:51 30.03.2023

30 березня 2023 року відбулося засідання педагогічної ради

30 березня 2023 року відбулося засідання педагогічної ради. ПОРЯДОК ДЕННИЙ1.Про виконання рішень попередньої педради від 11.01.20232.Про роботу учнівського самоврядування як важливого фактору формування самостійної діяльності здобувачів освіти.3.Про соціально-емоційне та етичне навчання дітей пільгових категорій як метод морального виховання здобувачів освіти.4.Про звільнення від проходження ДПА учнів, що завершують здобуття початкової та базової середньої освіти у 2022-2023 н. р.5.Про вибір електронних версій оригінал-макетів підручників для 6 класів , поданих на конкурсний відбір.

08:48 30.03.2023

28 березня 2023 – найкращий день для спостереження видовищного астрономічного явища – параду планет. Вирівнювання планет відбувається протягом кількох днів до цієї дати та після.

28 березня 2023 – найкращий день для спостереження видовищного астрономічного явища – параду планет. Вирівнювання планет відбувається протягом кількох днів до цієї дати та після.Вечір 27 березня, за прогнозами синоптиків, мав бути сприятливим для спостережень. Учителі, учні та батьки Царичанського ліцею зібралися на шкільному подвір’ї поспостерігати за унікальним астрономічним явищем. Усі змогли подивитись на місячні кратери та насолодитись мерехтливим сяйвом Венери. Вражаючих розмірів було гало навколо Місяця. Проте, через захмареність, деякі планети не вдалося розгледіти.

18:18 29.03.2023

Увага! Розпочала роботу «Дружина юних рятувальників - пожежних!»

Увага! Розпочала роботу «Дружина юних рятувальників - пожежних!» На першій зустрічі розподілили обов’язки та намітили план роботи. Переглянули короткометражний фільм «Пожежа в кімнаті» та продемонстрували свої практичні вміння та навички, виконуючи різноманітні завдання:

14:47 29.03.2023

УВАГА! УВАГА! Тільки сьогодні, 28 березня 2023 року, ви можете стати свідком унікального астрономічного явища – ПАРАДУ ПЛАНЕТ.

УВАГА! УВАГА! Тільки сьогодні, 28 березня 2023 року, ви можете стати свідком унікального астрономічного явища – ПАРАДУ ПЛАНЕТ.В цей вечір на небосхилі вишикуються в одну лінію 5 планет: Меркурій, Венера, Марс, Юпітер та Уран.Найпростіше спостерігати Венеру – вона є найяскравішою планетою на небі. Неподалік майже над горизонтом можна буде побачити Юпітер і Меркурій. Їх можна буде спостерігати менше години, після чого вони сховаються за обрієм. Марс мерехтітиме червоним сяйвом високо на небі, неподалік від Місяця. Ці планети можна побачити і неозброєним оком. А от для спостереження Урану потрібен телескоп або хоча б бінокль. А у Царичанському ліцеї уже є унікальний телескоп.

08:39 28.03.2023

АТЕСТАЦІЯ - 2023

АТЕСТАЦІЯ - 2023 У Царичанському ліцеї Царичанської селищної ради 22 березня 2023 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії. У цьому році було проатестовано 15 педагогів. Атестація - це підсумок професійної майстрності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів.

13:17 22.03.2023

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ЗУСТРІЧ Розпочалася пора рішень для випускників. Активізувалися у своїй агітаційній кампанії і ВНЗ: запрошують майбутніх абітурієнтів до вебінарів, в умовах яких презентують діяльність своїх закладів освіти.

11:35 22.03.2023

Скарби Приорілля

Скарби Приорілля З метою формування національної свідомості, громадянськості, залучення здобувачів освіти до вивчення звичаїв, обрядів та традицій нашого краю, збору польового матеріалу, збереження, дослідження та фіксації фольклорно-етнографічної спадщини Приорілля, активізації пошукової роботи та пропагування національної культурної спадщини фахівцями комунального позашкільного навчального закладу «Дніпровський обласний дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка» Дніпропепровської обласної ради було проведено обласну фольклорно–етнографічну експедицію «Звичаї, обряди та традиції мого краю».

08:33 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено