A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочинаємо реєстрацію до участі у Школі Економічного Мислення-2024!

 Розпочинаємо реєстрацію до участі у Школі Економічного Мислення-2024! Запрошуємо учнів 9-11 класів під керівництвом вчителів. Для школярів - можливість під керівництвом науковців ДНУ їм.О.Гончара розробити унікальні стартапи; Для вчителів - підвищення кваліфікаціі на 30 годин від Центру Компетенцій ФОРД!Реєстрація відкрита до 20 січня https://forms.gle/njdTBEf8y43kofmPA

09:51 11.01.2024

Засідання педагогічної ради

Засідання педагогічної ради10.01.2024 року у Царичанському ліцеї відбулося онлайн засідання педагогічної ради . У засіданні прийняли участь 83 педагоги Царичанського ліцею та Лиськівської і Царичанської філій. На педагогічну раду були винесені наступні питання:І. Про виконання рішень попередньої педради.ІІ. Про підсумки моніторингу навчальних досягнень здобувачів освіти Царичанського ліцею та філій за І семестр 2023 - 2024 н.р .ІІІ. Про освітні втрати та розриви. Причини їх виникнення та подолання. Затвердження Програми подолання освітніх втрат та розривів по Царичанському ліцею та філіях у 2023 - 2024 н. р .ІУ. Про дотримання учасниками освітнього процесу Положення про академічну доброчесність.

09:48 11.01.2024

Дніпропетровське відділення Малої академії наук України з 10 до 30 січня 2024 року запрошує прийняти участь у обласному онлайн-флешмобі до Всесвітнього дня дітей-винахідників

Дніпропетровське відділення Малої академії наук України з 10 до 30 січня 2024 року запрошує прийняти участь у обласному онлайн-флешмобі до Всесвітнього дня дітей-винахідниківЗ огляду на незаперечні факти дитячої винахідливості міжнародне наукове середовище щорічно 17 січня відзначає Всесвітній день дітей-винахідників!Протягом всієї історії людства винахідливість підростаючого покоління, особливо дітей, не раз заслуговувала пильної уваги. Це не дивно, адже їх погляд на звичайні для нас об’єкти та ситуації, ще зовсім незвичайний. Діти - відмінні винахідники, а Мала академія наук відкриває можливості для юних творців та науковців!З 10 до 30 січня 2024 року запрошуємо долучитися до обласного онлайн-флешмобу до Всесвітнього дня дітей-винахідників в рамках проєкту «Перші кроки у науці» Дніпропетровського відділення МАН. Для цього потрібно розмістити допис на сторінці ДВ МАН у фейсбук https://www.facebook.com/groups/443519173268650/ про наукові відкриття юних винахідників та розмістити фото винаходу, або юного винахідника з хештегом #ДітивинахідникиМАН, обов’язково вказавши свій навчальний заклад та клас!

09:49 10.01.2024

Плекаємо рідне слово16 грудня 2023 року відбувся обласний етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Плекаємо рідне слово16 грудня 2023 року відбувся обласний етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. З любов’ю до рідної мови писав свою роботу й учень 4-Б класу Царичанського ліцею Короткіх Єлисей ( вчительЛипка А.М.). Юний знавець мови гідно представив свій заклад у цьому почесному випробуванні, здобувши переможне III місце в обласному етапі конкурсу .Отримавши диплом переможця, Єлисей готується до участі у всеукраїнському етапі цього престижного інтелектуального змагання , бо переконаний, що його маленька перемога – це вагома сходинка до великої Перемоги, а плекання української мови допоможе зміцнити мовний фронт. Слово – це зброя, і, як довів конкурс, вона у надійних руках!

09:45 09.01.2024

На порозі Новий рік. Всі діти і дорослі завмирають у передчутті цього дива.

Тримаємо стрій На порозі Новий рік. Всі діти і дорослі завмирають у передчутті цього дива.Він вабить прикрашеною ялинкою,солодощами, подарунками, довгоочікуваною ПЕРЕМОГОЮ, задля якої ми всі об’єдналися і робимо все можливе , щоб наблизити цей час.Профспілковий та трудовий колективи Царичанського ліцею зібрали та передали кошти жіночому батальйону «Приорілля». За ці гроші придбають тканину для маскувальних сіток.Ми всі разом тримаємо стрій, а своїми діями наближаємо ПЕРЕМОГУ.

12:47 29.12.2023

Новорічні дива

Новорічні дива.Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в Царичанському ліцеї.

12:32 28.12.2023

Учні Царичанського ліцею , чиї батьки знаходяться у лавах ЗСУ та діти ВПО

Учні Царичанського ліцею , чиї батьки знаходяться у лавах ЗСУ та діти ВПО, були запрошені на новорічні заходи до м. Дніпра.Діти із захопленням переглянули лазерну виставу «Новорічні пригоди Дракоші». Особливо вразили виступи юних акробатів та композиції з лазерних променів. Учні із нетерпінням чекали новорічні подарунки від «Килим Мена» (учасника гурту «КАЛУШ») та засновника фонду PIKACHU Худжо Хідето.З новорічним настроєм та вдячністю організаторам заходу діти щасливі повернулися додому.

12:27 18.12.2023

"16 днів проти насильства"

У рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" практичний психолог Царичанського ліцею Царичанської селищної ради разом з учнями ліцею провели TikTok сесію на тему: "Насильству не місце в сучасному світі!"

16:16 15.12.2023

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

У рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" практичний психолог Царичанського ліцею Царичанської селищної ради разом з учнями ліцею провели TikTok сесію на тему: "Насильству не місце в сучасному світі!" https://vm.tiktok.com/ZM6LWBT7d/

16:04 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено