A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Школа – дім розуму, творчості, добра
Царичанський ліцей Царичанської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день серця

Всесвітній день серця Всесвітній день серця відзначається щорічно 29 вересня. Метою проведення такого заходу є підвищення інформованості населення про захворювання серця і судин, фактори ризику та методи профілактики. У Царичанському ліцеї були проведені такі заходи: учні 4-А класу намалювали малюнки «Моє серце щасливе – коли нема диму»; учителі предмета «Основи здоров’я» на уроках «Основи здоров’я» провели міні-лекції «Здоровий спосіб життя - життя без тютюну» та виготовили із дітьми колажі «Тютюн та нікотин – вороги твого серця»; учні 9-А класу підготували презентацію «Всесвітній день серця».

15:12 22.09.2023

Факел Олімпійського вогню тримали учні 3В -10В класів.

22.09.2023р. в Царичанському ліцеї факел Олімпійського вогню тримали учні 3В -10В класів. Юні олімпійці позмагалися у силі, спритності, винахідливості і просто відпочили.Тож бажаємо всім учасникам успіхів, злетів та перемог .

15:08 22.09.2023

Ми - юні Олімпійці!

Ми - юні Олімпійці! З метою розвитку олімпійського руху в області, популяризації здорового життя, залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою і спортом, виховання почуття патріотизму у Царичанському ліцеї були організовані фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи в рамках Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня. Це свято всіх, хто любить спорт.Вчителями фізичної культури ліцею було проведено Олімпійський урок «Ми - юні Олімпійці».

15:05 22.09.2023

Учні 1-Б – 11-Б класів Царичанського ліцею перейняли факел Олімпійського вогню

21.09.2023р. за планом Олімпійського тижня учні 1-Б – 11-Б класів Царичанського ліцею перейняли факел Олімпійського вогню і змагалися за першість у квесті по станціях «Футбол», «Баскетбол», «Легка атлетики», «Ритмічні танці».Цікаве, видовищне й динамічне спортивнее дійство неабияк захопило не лише учасників, а й уболівальників. Кожна станція квесту була цікавою та захоплюючою, учасники запекло змагалися за перемогу.Цей ігровий день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції! Вітаємо учасників змаганьта бажаємо всім дітям продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!

14:49 21.09.2023

Навчання юних рятувальників

Навчання юних рятувальників 20.09.2023 р. відбулося навчання загону Дружини юних рятувальників - пожежних ліцею, яку провів фахівець ВЗЗ з ПНС Дніпровського району ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області капітан служби ЦЗ Шаповал С.В. На засіданні юні рятувальники пригадали правила пожежної безпеки вдома, в громадських місцях та під час відпочинку . Сергій Віталійович наголосив на правилах користування вогнегасниками.Діти отримали корисну інформацію щодо дій під час виявлення вибухонебезпечного предмету.Наприкінці заходу дітям було надано відповіді на всі поставлені запитання та вручено листівки з правилами поводження під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

14:45 20.09.2023

Стартував олімпійський тиждень

Стартував олімпійський тиждень 20.09.2023 р. у Царичанському ліцеї стартував Олімпійський тиждень. Під гімн Олімпійських ігор вітали кращі команди юних олімпійців з футболу, баскетболу, легкої атлетики та спортсменів по дарцу. Запалили олімпійський факел .Олімпійський день пройшов у форматі квест – гри за станціями: баскетбол, футбол, легка атлетика, дарц. На завершальному етапі квесту свою майстерність продемонстрували учні 11-х класів, запросивши до танцювальної гімнастики. Протягом тижня учні 9-11 класів будуть ще змагатися за кількість «лайків» на краще фото «Я і спорт», яке будуть розміщувати в Instagram.

14:33 20.09.2023

У Царичанському ліцеї 11 та 12 вересня 2023 року були проведені засідання команд психолого-педагогічного супроводу по роботі з дітьми з особливими освітніми потребами

У Царичанському ліцеї 11 та 12 вересня 2023 року були проведені засідання команд психолого-педагогічного супроводу по роботі з дітьми з особливими освітніми потребами. До складу команд увійшли директор ліцею, його заступник, директор інклюзивно-ресурсного центру, класні керівники та класоводи, учителі-предметники, асистенти вчителів, корекційні педагоги та батьки. Основною метою засідань було визначення цілей та завдань в рамках індивідуальної програми розвитку учнів з особливими освітніми потребами. У ході засідань було обговорено важливі питання щодо навчання та виховання учнів.

19:59 13.09.2023

Нагадуємо! Запрошуємо! Чекаємо!

Запрошуємо молодь Царичанської територіальної громади на квест «ТВОРЧЕ ПРИОРІЛЛЯ». Тож беріть своїх друзів, формуйте команди по 4-6 чоловік, або приходьте самі, знайомтесь і долучайся до команди однодумців

14:26 05.09.2023

День Знань

День Знань31 серпня та 1 вересня у Царичанському ліцеї традиційно, по-родинному пройшли урочистості до Дня Знань, які сповістили учням, батькам та вчителям про початок нового навчального року.День Знань — це особливий день! Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

17:17 01.09.2023

День пам'яті Захисників України

День пам'яті Захисників України Щороку 29 серпня наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. Саме 29 серпня, бо з цією датою пов’язаний один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення – вихід українських воїнів з оточення під Іловайськом у 2014 році. Тоді російське керівництво – традиційно для себе – порушило домовленості: українських військових розстріляли, коли вони колонами проходили тим, що мало бути «зеленим коридором». Їхній шлях пролягав через соняшникові поля. Тому традиційним символом пам’ятного дня 29 серпня став соняшник.

15:22 29.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено